Komissaari Urpilainen vierailee Kajaanissa 8.5.-23

EU:n kansainvälisistä kumppanuuksista vastaava komissaari Jutta Urpilainen vierailee Oulussa, Kajaanissa ja Kuopiossa maanantaina 8.5.2023. Eurooppa-päivän kynnyksellä tapahtuva vierailu on osa komissaarin vierailuja alueille. Edellisinä vuosina keskusteluja ja kyselytunteja pidettiin koronaepidemian vuoksi virtuaalisesti, mm. reilu vuosi sitten kainuulaisten toimijoiden ja nuorten kanssa. 

Kajaaniin komissaari saapuu klo 15 ja vierailee ensin Kajaanin ammattikorkeakoululla, jossa hän tutustuu KAMKin osaamiseen ja vahvuuksiin. Opiskelijoiden kanssa käydään samalla keskustelua mm. kansainvälistymisen merkityksestä.

KAMK -vierailun jälkeen komissaari käy tutustumassa LUMI-supertietokoneeseen CSC:n tiloissa Renforsin rannassa. Ohjelmassa on myös haastattelu kainuulaisten median edustajien kanssa.

Komissaarin kyselytunti

Klo 18-19 välillä on vuorossa Komissaarin kyselytunti Kajaanin Business konttorilla, joka on avoin tilaisuus kaikille kiinnostuneille. Paikan päälle saapuneilla on mahdollisuus kysyä ja kertoa terveisensä suoraan komissaarille. Osallistuminen tilaisuuteen edellyttää ilmoittautumista. Ilmoittaudu mukaan  tästä >>

Kyselytunnille pääsee mukaan myös etänä, tervetuloa linjoille tästä >>