Metsä- ja järvimaisema ilmakuvana Itä-Suomesta

Vanguard -konferenssi ”The Next Steps of Interregional Collaboration in Bio-economy” Kajaanissa 25.-26.9.2024

Vanguard Initiative on eurooppalaisten alueiden itsenäinen verkosto, jonka tavoitteena on uusien teollisten innovaatioiden edistäminen ja kaupallistaminen. Verkosto tarjoaa yrityksille, klustereille ja tutkimus- ja kehittämisorganisaatioille alustan, jossa he voivat verkostoitua ja yhdistää voimansa uusien innovatiivisten ratkaisujen löytämiseksi ja markkinoille viemiseksi. Käytännön työ innovaatioiden kaupallistamiseksi tapahtuu piloteissa.

Itä- ja Pohjois-Suomi on mukana Vanguard Initiative -verkoston biotalouspilotissa. Kajaanissa, kongressi- ja kulttuurikeskus Kaukametsässä, järjestetään 25.-26.9.2024 aiheeseen liittyvä konferenssi otsikolla The Next Steps of Interregional Collaboration in Bio-economy. Tapahtuma on englanninkielinen ja tarkoitettu Itä- ja Pohjois-Suomen (Etelä-Savo, Pohjois-Savo, Pohjois-Karjala, Kainuu, Keski-Pohjanmaa, Pohjois-Pohjanmaa, Lappi) toimijoille.

Tapahtuma kokoaa Kajaaniin Vanguardin biotalouspilotissa mukana olevia alueita sekä toimijoita kuulemaan ja keskustelemaan yhteistyömahdollisuuksista. Ohjelma pitää sisällään sekä alustuksia biotalouspilotin toiminnasta tähän mennessä että ajatustenvaihtoa seuraavista askelista sekä mahdollisista uusista avauksista.

Järjestävänä alueena Itä- ja Pohjois-Suomi on vahvasti esillä ohjelmassa. Tapahtumalla halutaan tukea suorien kontaktien rakentumista ja se onkin erinomainen mahdollisuus Itä- ja Pohjois-Suomen toimijoille esitellä toimintaansa biotalouden teemoissa sekä verkostoitua Vanguardin biotalouspilotin toimijoiden kanssa. Tavoitteena on edistää Itä- ja Pohjois-Suomen toimijoiden (pk-yritykset, korkeakoulut, tutkimuslaitokset, klusterit jne.) mukaan pääsyä ja osallistumista biotalouspilotin toimintaan. Paikalle toivotaankin kattavaa edustusta kaikista Itä- ja Pohjois-Suomen suuralueen maakunnista .

Ilmoittaudu mukaan Webropol-lomakkeella

 

Vanguard Initiative suomeksi selitettynä – Elmoenf.fi

Seminaarikutsu ja lisätietoa EU-toimiston sivuilla