EDIC logo 2021

Kainuussa toimiva EUROPE DIRECT -tiedotuspiste kuuluu Suomen EUROPE DIRECT -verkostoon, joka puolestaan on osa Euroopan laajuista keskusten verkostoa. Keskusten tarkoituksena on lisätä vuorovaikutusta EU:n päätöksentekijöiden ja kansalaisten välillä sekä kannustaa kansalaisia osallistumaan keskusteluun EU:n tulevaisuudesta. Verkostoa hallinnoi Euroopan komissio. 

Voit toimittaa meille kysymyksiä EU:n toimintapolitiikoista, ohjelmista ja painopisteistä sekä osallistua tapahtumiin, joissa käsitellään EU:n tulevaisuutta.

Me käymme myös kouluissa pitämässä esityksiä, järjestämme EU:ta koskevia keskusteluja ja toimitamme virallisia julkaisuja.

Kaikki palvelumme ovat kansalaisille maksuttomia.

On huomattava, ettemme voi tarjota oikeudellista neuvontaa emmekä tulkita EU:n lainsäädäntöä.

Euroopan jäsenvaltioissa toimivista keskuksista saa lisätietoa tästä linkistä.

Ota yhteyttä

EUROPE DIRECT Kainuu
Kauppakatu 1, 2.krs
puh. 044 7100 861
sähköposti ed.kainuu(at)kainuunliitto.fi

Aukioloajat

Arkisin klo 9-15.
Muina ajankohtina vastaamme puheluihin ja sähköpostiviesteihin.

Sosiaalinen media

Facebook: www.facebook.com/KainuuED
Twitter: @edkainuu

 

EU -tietoa muualla verkossa

Keskitetty Europe Direct -palvelu

Olen muuttamassa ulkomaille Eurooppaan – miten saan oleskeluluvan? Millaiset ovat verkkovierailumaksuja koskevat säännöt? Lentoni on peruutettu – mitä oikeuksia minulla on? Millaisia EU-tukia organisaationi voi hakea?

Saat vastauksen kaikkiin näihin ja moniin muihinkin kysymyksiin ottamalla yhteyttä Europe Direct -palveluun. Keskitetty Europe Direct -palvelu vastaa esim.

 

 

Huippuosaamista Kainuusta

Huippuosaamista Kainuusta on Kainuun liiton ja Europe Direct Kainuun EU-teemajulkaisu, jonka tarkoituksena on esitellä EU-ohjelmien ja hankkeiden vaikuttavuutta ja tuloksia pitkällä aikavälillä Kainuussa. Julkaisuun on nostettu esille muutama osaamiskeskittymä, joita EU:n osarahoituksella on Kainuussa tuettu jo useamman ohjelmakauden ajan.

Europe Direct sosiaalisessa mediassa

Europe Directin uutisia sivuillamme

Europe Directin yhteyshenkilöt