e-MOPOLI -projektin kansainvälinen konferenssi 19.5.2021

Interreg Europe -ohjelmasta rahoitettu, vuonna 2018 aloitettu e-MOPOLI-projekti on toukokuussa siirtymässä toteuttamisen toiseen vaiheeseen.

Huolimatta COVID-19 -pandemian aiheuttamista jatkuvista rajoituksista ja epävarmuustekijöistä e-MOPOLI -projektin alueellinen ja alueiden välinen oppimisprosessi on jatkunut ja hankkeen tavoitteet tullaan saavuttamaan. Tämän on mahdollistanut online-alustojen käyttö, joka auttoi järjestämään tapahtumia suurelle määrälle osallistujia ja tarjosi innovatiivisia ratkaisuja osallistujien ja puhujien väliseen vuorovaikutukseen, mahdollisti virtuaaliset kohdevierailut sekä osallistumisen oppimistyöpajoihin ja pyöreän pöydän keskusteluihin verkossa.

Viime kuukausina projektipartnerit ovat keskittyneet e-MOPOLI -hankkeen tuotosten viimeistelyyn, lähinnä 9 alueelliseen toimintasuunnitelmaan, jotka ovat pian saatavana verkkosivustomme kirjastosta. Olemme myös erittäin ylpeitä yli 40 hyvän käytännön kokoelmasta, jotka ovat jo saatavilla verkkosivustollamme.

e-MOPOLI -hankkeen 5. uutiskirje

E-MOPOLI-hankekumppanit kutsuvat sidosryhmänsä tervetulleiksi mukaan e-MOPOLI -hankkeen etätapahtumaan 19. toukokuuta 2021!

e-MOPOLI vaiheen 1 päätöswebinaari
19.5.2021  10.00 – 14.00 Suomen aikaa

Tilaisuuden ohjelman löydät täältä
Rekisteröitymislinkki täällä
Linkki Zoom -alustalle täällä

Ilmoittaudu mukaan!