Lentäen Kajaaniin ja Kajaanista maailmalle!

Tanskan alueellinen lentoyhtiö DAT sai keväällä 2021 sopimuksen Kajaanin ja Helsingin välisen reitin lennoista.

Varaa liput!

DAT A/S on perheomisteinen yritys, jonka kotipaikka on Vamdrup, Tanska. Kirsten ja Jesper Rungholm perustivat lentoyhtiön vuonna 1989 nimellä Danish Air Transport.

Jesper Rungholm on edelleen yhtiön toimitusjohtaja ja lentää aktiivisesti kapteenina yhtiön lentokoneilla. Alun perin rahtiliikenteeseen keskittynyt lentoliikenteen harjoittaja aloitti tilausliikenteen vuonna 1994 ja reittiliikenteen vuonna 1996. Nykyään DAT kuljettaa vuosittain yli miljoona matkustajaa.

Viime vuosina DAT on toiminut Suomessa laajasti Finnairin alihankkijana. Lisäksi DAT on enemmistöosakkaana Norrassa, joka on aiemmin lentänyt Kajaanin lentoja Finnairin puolesta. Finnairin kanssa tehdyn yhteistyön ansiosta DAT tarjoaa jatkolennot Kajaanista ja takaisin Finnairin kaikkiin kohteisiin Helsingin kautta. Lippuja kansainvälisiin matkoihin voi ostaa suoraan Finnairin sivuilta osoitteesta www.finnair.com  ja paikallisten matkatoimistojen kautta.

Turvallista matkustamista

DAT on lentänyt tärkeitä kotimaan reittejä Tanskassa, Saksassa ja Italiassa koko korona-epidemian ajan, ja sillä on kaikki toimintatavat lentojen turvalliseen hoitamiseen.

Jesper Rungholm vakuuttaa: ”Asiakkaiden ja miehistön hyvinvointi ja turvallisuus ovat etusijalla, ja erityinen huomio puhtauteen ja hygieniaan on tärkeä aihe päivittäisessä lentotoiminnassamme. Kaikki menettelyt ovat vastaavien hallitusten suositusten mukaisia. Kaikki työterveys- ja työturvallisuustoimenpiteet päivitetään ja mukautetaan viimeisimpien ohjeiden mukaan.”

Matkustajat voivat tarkastella kulissien taakse tarkemmin osoitteessa www.dat.dk/safetravel

Aikataulut

Arkivuorojen aikataulut mahdollistavat päivittäiset työ- ja asiointikäynnit pääkaupunkiseudulla sekä pääsyn Helsinki-Vantaan jatkolennoille. Viikonloppuvuorot palvelevat hyvin vapaa-ajan matkustamista.

Lisää tietoja myös Facebook-sivulta: https://www.facebook.com/flydat.fi/