Kansainvälisiä osaajia Kainuuseen Hollannista?

Euroopan suurin rekrytointitapahtuma Emigration Expo järjestetään 25. kerran huhtikuussa Hollannin Houtenissa . Tapahtumassa käy vuosittain noin 11.000 henkilöä, jotka ovat kiinnostuneita ura- ja asumismahdollisuuksista eri maissa. Kainuu on tapahtumassa mukana Suomen yhteisellä Finland Works -osastolla. Tarkoituksena on lisätä yhdessä koko Suomen vetovoimaa ja tuoda esille eri alueiden tarjoamia työmahdollisuuksia.

Kainuusta paikan päälle lähtevät Kajaanin kaupungin kansainvälisen rekrytoinnin päällikkö Marjo Karttunen, Kainuun Liiton aluekehitysasiantuntija Minna Komulainen ja Kainuun TE-toimiston EURES-asiantuntija Teemu Ahtonen. Asiantuntijat tarjoavat kainuulaisille työnantajille oivan mahdollisuuden saada kansainvälisestä näkyvyyttä rekrytointiin. Työnantajien tarvitsee vain ilmoittaa heille osaajatarpeistaan ja avoimista työpaikoistaan, ja asiantuntijat hoitavat näkyvyyden messuilla maksutta.

”Tämän helpompaa ei kansainvälinen rekrytointi voi olla, me hoidamme kaiken yritysten puolesta, pelkkä yhteydenotto riittää”, sanoo Kajaanin kaupungin kansainvälisen rekrytoinnin päällikkö Marjo Karttunen.

CSC – Tieteen tietotekniikan keskus on yksi mukaan ilmoittautuneista kainuulaisista työnantajista, joka etsii tapahtumasta ICT-alan osaajia.

”CSC:llä on jatkuvasti erilaisia osaajatarpeita. Työmahdollisuuksien eteenpäin viemisellä näihin osaajatarpeisiin pyritäänkin vastaamaan.”, toteaa Tiia Pulli CSC:ltä.

Yritykset voivat ilmoittautua mukaan 20.3. mennessä ottamalla yhteyttä suoraan alla mainittuihin asiantuntijoihin alla tai täyttämällä sähköisen lomakkeen.

Siirry Webropol-ilmoittautumislomakkeelle

 

Kainuulaisten messuvastaavien yhteystiedot

Marjo Karttunen
Kansainvälisen rekrytoinnin päällikkö
Kajaanin kaupunki
044 7101 442
marjo.karttunen@kajaani.fi

Teemu Ahtonen
EURES-asiantuntija
Kainuun TE-toimisto
0295 043 105
teemu.ahtonen@te-toimisto.fi

Minna Komulainen
Aluekehitysasiantuntija
Kainuun liitto
044 4100 726
minna.komulainen@kainuunliitto.fi