Karelia CBC-ohjelman täydentävä hakukierros avataan 14.12.2021

Täydentävä hakukierros Karelia CBC-ohjelmasta vapautuneiden varojen uudelleen sitomiseksi avataan joulukuussa. Hakukierroksella rahoitetaan kehittämis- ja kapitalisaatiohankkeita myöhemmin julkaistavan ohjeistuksen mukaisesti.

Ilmoittaudu 15.12. pidettävään infotilaisuuteen

Hakukierroksen ohjeistus julkaistaan 14.12.2021. Informaatiotilaisuus järjestetään keskiviikkona 15.12. klo 10 (Suomen aikaa).
Tilaisuuden kieli on englanti ja siihen voi ilmoittautua linkin kautta:

https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZ0rc–upzwqGtfCd6prEiRsKdvmsPi-AdXU

Kehittämishankkeella työskennellään erityistavoitteen saavuttamiseksi

Kehittämishankkeessa työskennellään määritellyn, johonkin ohjelman toimintalinjoista ja elementeistä liittyvän erityistavoitteen saavuttamiseksi. Tällä hakukierroksella avoimena ovat ainoastaan seuraavat elementit:

  • Toimintalinja 1: Rajanylittävää taloudellista yhteistyötä haittaavien esteiden ratkaiseminen ja poistaminen JA ohjelma-alueen vetovoiman lisääminen investointikohteena
  • Toimintalinja 2: Kulttuuripalvelujen monimuotoisuuden lisääminen uudentyyppisillä rajanylittävillä kulttuuritoimilla JA poikkileikkaavien aloitteiden luominen
  • Toimintalinja 3: Raja-alueiden biodiversiteetti

Kapitalisaatiohanke kehittää tai levittää aiemman hankkeen tuloksia

Kapitalisaatiohanke linkittyy joko päättyneeseen tai käynnissä olevaan Karelia CBC -hankkeeseen. Hankkeen tavoitteena on kehittää tai levittää hankkeen tuotoksia ja tuloksia. Kapitalisaatiohankkeet toteutetaan könttäsummaperiaatteella, ja niiden koko on 20 000 – 60 000 euroa.

Lisätietoja

Erityisasiantuntija Henna-Mari Laurila (henna-mari.laurila[at]kareliacbc.info)