Lähtölaskenta eurooppalaisen yhteistyön päivään 21.9.2021

. Eurooppalaisen yhteistyön päivää vietetään vuosittain 21.9. Tarkoituksena on tuoda esille kansainvälisiä yhteistyöhankkeita ja juhlistaa niiden tuloksia. Tämä vuonna Kainuussa pääsee tutustumaan muutamiin Karelia CBC -ohjelman hankekohteisiin ja Europe Direct Kainuu tuo kainuulaisia hankkeita esille myös Facebook-kampanjassa. 

Karelia CBC -hankevierailuja ja webinaari

EU-rahoitusta myönnetään monien eri rahoitusohjelmien kautta, mutta Eurooppalaisen yhteistyön painopiste on rajat ylittävissä hankkeissa. Siksi alueella toimiva Karelia CBC -ohjelma on vahvasti mukana päivän järjestelyissä. Kainuussa ohjelma järjestää yhteistyössä Karelia CBC –ohjelman kanssa vierailuja hankekohteisiin. Tavoitteena on järjestää vierailut sekä paikan päällä että virtuaalisesti, osana samana päivänä toteutettavaa verkkolähetystä.

Aiemmin perjantaille 17.9. suunnitellut tilaisuudet on päätetty koronatilanteen vuoksi siirtää, alustavasti uusi päivämäärä on perjantai 8.10.2021. Näistä tilaisuksista saat pian lisätietoja ohjelman sivuilta osoitteessa https://kareliacbc.fi ja myös seuraamalla EDIC Kainuun viestintää.

Hankkeita kuvin ja esimerkein syykuussa

Europe Direct Kainuu haluaa tuoda esille kainuulaista hanketoimintaa myös hieman laajemmalla skaalalla. Siksi julkaisemme syyskuun alusta aina 21.9. saakka aiheeseen liittyviä kuvapostauksia. Tervetuloa tutustumaan esimerkkien kautta siihen, millaisiin tarkoituksiin EU-rahaa Kainuussa on viime vuosina käytetty etenkin kansainvälisissä hankkeissa, millaisia tuloksia niissä on saavutettu ja miten ohjelmarahoitus alueella toimii!

Uuden rakennerahastokauden webinaari 22.9.

Teemaan sopivasti, keskiviikkona 22.9. järjestetään myös uuden rakennerahastokauden rahoitusinfo webinaarina. Tilaisuuteen voit tutustua ja ilmoittautua jo nyt Europe Directin tiedotuskanavilla. Tilaisuuden ohjelma julkaistaan heti sen valmistuttua.

#ECDay2021 #europeancooperationday
#Interreg #CBC #EDICKainuu
#Kainuu #hanketoiminta #hankerahoitus