Pohjoinen periferia ja Arktis (NPA) ohjelman vuosikonferenssi

NPA-ohjelman vuosikonferenssi pidetään Ruotsin Skellefteåssa 8.marraskuuta 2023. Vuoden teemana on Pohjoinen osaaminen. Ilmoittautuminen on avattu ja päättyy 8.10.2023.

 

Konferenssi on julkinen ja maksuton tapahtuma, joka kokoaa yhteen monenlaisia aluekehityksen parissa paikallisella, alueellisella ja valtakunnallisella tasolla työskenteleviä ihmisiä. Mukaan kutsutaan niin asiantuntijoita, päättäjiä, elinkeinoelämän toimijoita, tutkijoita, oppilaitoksia, nuoria ja alkuperäiskansojen edustajia jakamaan kokemuksia ja ajatuksia. Tapahtuman tavoitteena on  inspiroida erilaisia toimijoita ja yhteisöjä ympäri ohjelma-alueen työskentelemään yhdessä.

Vuoden 2023 konferenssin teemat pureutuvat siihen, miten yhteistyöhankkeiden avulla voidaan tukea osaamisen kehittämistä ja työvoiman saatavuutta (veto- ja pitovoima) alueella. Verkostoitumisen ja työpajojen avulla osallistujat voivat vaihtaa ensikäden kokemuksia siitä, kuinka houkutella ja sitouttaa ammattitaitoisia ja lahjakkaita ihmisiä Euroopan reuna-alueille ja luoda houkuttelevia, kilpailukykyisiä ja joustavia yhteisöjä.

Ilmoittaudu mukaan tästä!

 

Lisätietoja

Tapahtumasivu: NORTHERN SKILLS – Navigating the Future NPA (interreg-npa.eu)

Tarvittaessa saat lisätietoja tapahtumasta NPA-ohjelman kansalliselta kontaktihenkilöltä, Paula Mikkolalta, puh. 040 7118 380.