Kainuu

Arctic Lakeland Finland

lakka-syvatty-pienennetty

KAINUTLAATUINEN PAIKKA, AINUTLAATUISILLE IHMISILLE!

Kainuussa voit kokea erämaan rauhaa, asua kuin lomalla vuoden ympäri, kokea villiä teknologiaa ja uudisraivata oman bisneksesi. Kainuu on arjen helppoutta, vapautta ja näköaloja vaaralta toiselle.

Tule ja löydä Kainuu itsestäsi!

Ainutlaatuinen Kainuun luonto yhdistää pohjoisen revontulet, salaperäiset erämaat ja runsaslumisen talven etelän lempeään, vehreään kesään ja kimmaltaviin järviin. Kainuun konstailemattomassa luonnossa jokainen voi hengähtää, herpaantua arjesta ja harrastaa mieleisellään tavalla. Kaipaa mielesi sitten hiljaisuutta, perheen kanssa huvittelua tai elämyksellistä toimintaa, Kainuu on sinun paratiisisi!
Kainuussa ei tarvitse tinkiä toiveista, vaan unelmakoti voi seistä luonnon helmassa tai vesistön rannalla ja silti sijaita lähellä tarvittavia palveluita. Asumisen väljyys yhdistettynä helposti saavutettaviin peruspalveluihin onkin rennon ja vaivattoman arjen perusta. Myös kaupunkien ja kuntakeskusten sisällä välimatkat ovat lyhyet, joten aikaa jää käytettäväksi muuhunkin kuin työ- ja koulumatkoihin. Asuntojen ja tonttien neliöhinnatkaan eivät päätä huimaa. Anna kainuulaisen elämäntyylin valloittaa!
Kainuu on pohjoisen rautainen yhdistelmä elinvoimaa, luonnonrauhaa, huipputeknologiaa ja sujuvaa arkea. Tuo osaamisesi Kainuuseen. Monenlaisia osaajia tarvitaan, etsitpä sitten työtä tai yrityksellesi uusia liiketoimintamahdollisuuksia. Tule luomaan omaa unelmaasi Kainuussa, Suomen keskipisteessä!
Ensimmäisistä koulupäivistä oman alan huippuosaajaksi, Kainuu tarjoaa mahdollisuudet oppia ja kasvaa.