Kasvava käyrä

Uuden ohjelmakauden rahoitusvaihtoehtoja yritysten kasvuun, kansainvälistymiseen ja innovaatioihin

Tiedätkö, mitä eri rahoitusvaihtoehtoja uudella ohjelmakaudella on tarjolla pk-yrityksille liiketoiminnan kehittämiseen? Entä miten niillä voi kehittää yrityksen kasvua ja kansainvälistymistä sekä kehittää uusia innovaatioita? Osallistu seminaariimme, jossa kerromme Kainuun alueen yrityksille ja yritysten kanssa toimiville sidosryhmille tietoa yrityksille suunnatuista rahoitusmahdollisuuksista sekä kuulemme yrityskertomuksia, kuinka julkisella rahalla on voitu kehittää yritystoimintaa.

Aika                              15.4.2021 klo 12.30-14.00

Paikka                          Teams

12.30-12.50
Horisontti Eurooppa -katsaus EU:n tutkimuksen ja innovoinnin puiteohjelmaan 2021-2027
Jenna Huhtanen, Senior Advisor, Itä- ja Pohjois-Suomen EU-toimisto

12.50-13.10
EIC Accelerator ja Enterprise Europe Network
Hannele Halmetoja, Business Coach, Business Finland

13.10-13.25
ELY-keskuksen ja Business Finlandin rahoitus kansainvälistyvälle yritykselle
Mari Möttönen, Team Finland kasvu- ja kansainvälistymiskoordinaattori, Kainuun ELY-keskus

13.25-13.40
EU-rahoitus liiketoiminnan kehittämisen ja kansainvälistymisen mahdollistajana
Juha Huotari, toimitusjohtaja, Prometec

13.40-13.50
EIC-rahoitus tuotekehitysinnovaatioiden edistäjänä
Erik Raita, operatiivinen johtaja, Hypermemo Oy

13.50-13.55
Tutkimus- ja kehittämispalvelut yritysten kasvun tukena
Paula Heikkilä, projektipäällikkö, Lapin liitto

13.55-14.00
Tilaisuuden yhteenveto ja lopetus
Virpi Keränen, projektipäällikkö, Kainuun liitto

Ilmoittaudu mukaan tästä https://link.webropol.com/s/kainuunliitto-seminaari-15-4-2021 13.4.2020 klo 16 mennessä.
Lähetämme Teams-linkin kaikille ilmoittautuneille 14.4.2020. Tulemme nauhoittamaan seminaarin.

Tilaisuuden järjestävät Kainuun liiton Kainuun älykkään erikoistumisen strategian toimeenpano (ELMO 2 Kainuu) -hanke yhdessä Itä- ja Pohjois-Suomen EU-toimiston sekä Itä ja Pohjois-Suomen ELMO -koordinaatiohankkeen kanssa.

Ohjelma pdf-tiedostona

Lisätietoa rahoitusvaihtoehdoista:

Horisontti Eurooppa on EU:n tutkimuksen ja innovoinnin puiteohjelma vuosille 2021-2027. Edeltäjänsä Horisontti 2020 -ohjelman jalanjäljissä se tarjoaa tukea tutkimus- ja innovaatiohankkeille kaikkialla Euroopassa sekä kansainvälisessä yhteistyössä. Seitsemän vuoden ajan EU rahoittaa ohjelman kautta yhteensä 95,5 miljardin euron edestä niin tutkijoiden huippututkimusta, koulutusta ja kansainvälistä liikkuvuutta kuin yritysten tuotekehitystä, innovaatioiden skaalausta ja kansainvälistä kasvua.

EIC Accelerator -rahoitus on voimakasta kansainvälistä kasvua hakeville yksittäisille pk-yrityksille ja startupeille, joilla on disruptiivinen ja markkinoita luova deep-tech innovaatio.

Enterprise Europe Network on maksuttomia kansainvälistymispalveluita pk-yrityksille tarjoava verkosto, jolla on asiantuntijoita yli 60 maassa ympäri maailman.

Logot Kainuun liitto, EAKR ja vipuvoimaa